Mitä Personal Training on?

Personal Training sisältää sananmukaisesti henkilökohtaista valmennusta liikunnan saralla. Pakettiin voidaan liikuntaneuvojen lisäksi sisällyttää myös ravintoneuvonta.

Henkilökohtainen valmentajasi laatii sinun tavoitteidesi mukaisen ohjelman ja ohjaa siihen kuuluvat harjoitteet. PT on tsemppaamassa sinua myös ohjauskertojen välissä ja etsii jatkuvasti tapoja saada sinut onnistumaan.


Miksi palkata PT?

Personal Training palveluiden kirjo on yhtä laaja kuin asiakaskunta. Halusit sitten kiinteytyä, hankkia lisää lihasta, laihduttaa, oppia uuden lajin, harjoitella urheilutapahtumaa varten tai parantaa arjessa jaksamista, voi PT auttaa sinua.

Kun palkkaat avuksesi Personal Trainerin siirtyy harjoittelun suunnitteluvastuu ammattilaiselle ja voit itse keskittyä täysillä treeniin. PT sovittaa harjoittelut arkeesi ja tulee tsemppaamaan tarvittaessa ohjausten välissä vaikka lenkkipolulle. Jos sinulla on kysyttävää treenistä, on PT aina valmiina vastaamaan.

Oikea suoritustekniikka ja jaksotettu harjoitteluohjelma takaavat nousujohteiset tulokset ja turvallisen harjoittelun. Ammattilainen osaa auttaa myös niitä joille liikunta on jo osa arkea. Yhdessä saadaan taatusti tehostettua harjoittelua jokaiselle.

Milloin PT kannattaa ja miten valmennetaan?

Ota PT avuksesi milloin vain. Kun tuntuu, että oma harjoittelu on törmännyt seinään tai haluat aloittaa liikunnan turvallisesti ja tehokkaasti. Jos tunnet olosi kodikkaammaksi ryhmässä, kannattaa kerätä mieluinen ryhmä jolla on samansuuntaiset tavoitteet ja palkata PT valmentamaan ryhmää eteenpäin.

PT tapaamisissa käydään läpi harjoitusohjelma ja kaikki siihen liittyvät suoritustekniikat. PT ohjaa ja valvoo, että teet asiat oikein ja selittää miksi mitäkin asiaa tehdään.

Ravintoon liittyvissä ohjauksissa tutkitaan yhdessä ruokapäiväkirjaa ja laaditaan sinulle sopiva ruokaohjelma. Riippuen tavoitteistasi voidaan laatia tarkka ruokavalio tai ottaa pieniä askeleita ja harjoitella terveellisen syömisen perusteita.